Botrány: Elvis unokája kizárta nagyanyját a családi birtokról

Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
örökség Riley Keough Lisa Marie Presley Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háború dúl Elvis Presley családjában: Lisa Marie Presley, a néhai popkirály lánya január 12-én elhunyt, ám rokonai jelenleg nem tudják csendben gyászolni őt.

Priscilla Presley megtámadta lánya végrendeletét, melyben kizárta őt az örökösei köréből. Lisa Marie 2016-ban változtatta meg a végakaratot, amelyben kizárólagos örököseiként két gyermekét, Riley-t és Benjamint nevezte meg. Benjamin azonban 2020-ban öngyilkosságot követett el, így a vagyon egyedül a lányára szállna. Priscilla minden erejével azért küzd, hogy ezt megakadályozza.

Riley Keough Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az érintettek szerint Riley-t nagyon megviselte édesanyja elvesztése, és Priscilla sem segít neki a gyász feldolgozásában, mert csak az ügyvédein keresztül hajlandó kommunikálni vele. A lány eleinte bízott abban, hogy a nézeteltéréseket egymás között is meg tudják beszélni, de Priscilla nyilvánosan azt állította, hogy a végrendelet hamisított. A viták annyira elmérgesedtek, hogy Riley kizárta nagyanyját a családi birtokról, Graceland-ből, valamint lecseréltette az összes zárat, ő maga pedig Memphisbe utazott – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.