Nemcsak Péterfy Borit, de az énekesnő családját is zaklatta egy rajongója - a rendőrséghez kellett fordulniuk

Forrás: Facebook/Péterfy Bori & Love Band, Karmatik -
rajongó rendőrség félelem család Péterfy Bori énekesnő zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész-énekesnő a Pulzaar című új kisfilmje kapcsán, vele készített interjúban mesélt élete egy nehéz szakaszáról. 

Bár Bori, akinek filmbeli keresztfia, Csótány erősen rajongó típus, róla ez a valóságban sem mondható el. S noha mint minden előadó, ő is szereti, ha szeretik, nem minden rajongó tudja, hol a határ - vele is történt már ijesztő eset.

Péterfy Bori Forrás: Facebook/Péterfy Bori & Love Band, Karmatik

"A zenekarral váratlanul és eléggé gyorsan lettünk népszerűek, ugrásszerűen nőtt meg az ismertségem, és ezt nagyon meglepő volt átélni. Hihetetlen volt az a rajongásáradat, amivel találkoztam. Akkoriban jöttem rá, hogy sokszor a rajongás mögött nincs valódi, mély tartalom, egyszerűen csak vannak olyan típusú emberek, akiknek fontos, hogy lelkesedjenek valakiért, és szeretnek ismert emberekhez kapcsolódni" - mesélte az énekesnő a zenei karrierje kezdetéről. Az interjúban azt is elmondta, hogy eleinte nagyon meglepte, hogy leveleket, ajándékokat kükdözgetnek neki.

Szürreálisnak tartotta, hogy ismeretlen emberek azt mondják neki, hogy csak vele tudják elképzelni az életüket, gyakorlatilag a megszállottjai voltak. Olyan élményekben is volt része, melyeket senkinek nem kíván:

"Voltak nagyon para élményeim, egy rajongóm miatt rendőrségre is mentünk. Olyan szinten zaklatott engem és a családomat, hogy muszáj volt tenni valamit. A rendőrök azt mondták, hogy amíg nem történik semmi, ők nem tudnak lépni, ami elég ijesztő volt, de hála az égnek, az ügy magától véget ért. Jött az illetőtől egy levél, amiben elnézést kért a tetteiért, és elmondta, hogy abbahagyta annak a gyógyszernek a szedését, ami teljesen kifordította őt önmagából, és már jól van. Ez egy elég nyomasztó időszaka volt az életemnek" - mesélt élete egyik ijesztő rajongói élményéről Péterfy Bori az nlc.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.