Megszólalt a rajongó, akit Robbie Williams 20 év után ismét a színpadra hívott

Robbie Williams rajongó koncert Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams márcus 14-én adott koncertet Budapesten, az Arénában, és mint mindig, most is a színpadra hívta egyik rajongóját. Elképesztő, de pont ugyanazt a férfit választotta ki a tömegből, mint 20 évvel ezelőtt.

Gregus Vidor a RTL Reggeli műsorában mesélt arról, hogy milyen érzés volt második alkalommal is színpadra állni Robbie Williamsszel. A férfi elmesélte, hogy az elmúlt években már körülbelül 11 Robbie Williams koncerten járt eddig.

"Ha úgy vesszük, hogy kettőn hívott fel, ez már egy 20 százalékos arány"

– viccelődött az adásban.

Vidor először 20 évvel ezelőtt állhatott Robbie Williams mellett színpadon, most március 14-ei koncertjén ismét rá esett a zenész választása.

"Abban a pillanatban, amikor rábök az emberre, és azt mondja, olyan nagy vagy, gyere föl, abban a pillanatban nincs az embernek ideje gondolkodni"

– tette hozzá: tulajdonképpen öt perccel később esett le neki, hogy 20 év után ismét őt hívta fel színpadra az énekes.

Itt még nem ért véget a sokk, az is teljesen ledöbbentette, amikor az erről készült fényképet, a 20 évvel ezelőttivel maga Robbie Willams osztotta meg.

A zenész ugyan nem emlékezett korábbi találkozásukra; a történetre úgy derült fény, hogy Vidor elmesélte korábbi élményét a biztonsági személyzetnek, akik elkérték tőle a 20 évvel ezelőtti fotót.

"Nem gondoltam volna, hogy ez felrobbantja az internetet"

– mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.