Démoni istenséget varratott magára Rob Kardashian exe: az implantátumok után a tetkótól is megszabadul

Forrás: AFP -
mellkisebbítés Angela White tetoválás eltávolítás Blac Chyna okkultizmus Baphomet Rob Kardashian tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém "tisztítókúrát" végez az amerikai modell, akit sokan csak Rob Kardashian exeként ismernek. Blac Chyna ugyanis visszacsináltatja majdnem minden plasztikai beavatkozását, emellett leszedeti a tetoválásait és ezzel eltakarítja múltja egy részét is.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Blac Chyna, vagy születési nevén Angela White úgy döntött, feloldatja az arcfeltöltéseit és újra kés alá feküdt, azonban most nem a nagyobbítás, hanem ellenkezőleg, a csökkentés a célja. Mellkisebbítő és popsicsökkentő műtétnek vetette alá magát, a beavatkozások sorának azonban még nincs vége.

Blac Chyna Forrás: AFP

A 24.hu vette észre, a modell az Instagramon tette közzé, hogy most a tetoválásai egy részétől is megszabadul. Chyna leszedeti magáról azokat rajzokat, melyek az exeivel közösek, illetve lézerrel eltávolíttatja a Baphometet, az okkultizmus kecskefejű, démoni istenségét ábrázoló grafikát is. Mint mondja, ma már nem ugyanazt jelentik számára ezek a tetkók, mint egykoron, és minden negatív energiától meg szeretne szabadulni.

A híresség nemrég deaktiválta OnlyFans-fiókját is, mindezt két kisgyermeke érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.