Blac Chyna unikornis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blac Chyna mostanában a Snapchaten harcol volt párjával. Két, kicsit sem finom üzenet között, azért van ideje elmenni a fodrászhoz. Ilyen lett a haja.

Rob Kardashian 29 éves exe, három dolog miatt híres:

  • szült két gyermeket, két celebnek
  • modellkedik
  • a mellében, és a fenekében is szilikon van

A Kardashian-fiú és a Blac Chyna néven celebeskedő hölgy kapcsolata nem tartott sokáig. Lányuk, Dream alig volt néhány hónapos, máris szakítottak. Most a Snapchaten és az Instagramon teregetik ki a szennyest. Közben Chyna elment a fodrászhoz, hogy egy unikornist csináljának a fejéből.

Ilyen lett:

Blac Chyna Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Andy, Gice

Most tényleg megműttette magát a szülés után Blac Chyna, Rob Kardashian kedvese?http://www.life.hu/sztarok/20161121-blac-chyna-rob-kardashian-kedvese-lehet-hogy-megmuttette-magat-a-szulese-utan.htmlAlaposan felzaklatta rajongóit a Kardashian-família új botrányhősnője, Blac Chyna: felmerült ugyanis, hogy a lány máris megműttette magát a szülése után. TV + Sztárok--Rosszabbul van, mint gondolták! Komoly egészségügyi gondokkal küzd Rob Kardashianhttp://www.life.hu/drlife/20151231-rob-kardashian-valosagshow-sztar-cukorbetegsege-mellett-a-vesejevel-es-a-hasnyalmirigyevel-is-gond.htmlSajnos úgy tűnik, nem csupán a cukorbetegsége jelenti az egyetlen problémát Kim Kardashian öccsénél: a nemrég kórházba került valóságshow-sztárnál további súlyos egészségügyi gondokat is megállapítottak. Dr. Life--Kórházba kellett szállítani Rob Kardashianthttp://www.life.hu/drlife/20151230-rob-kardashian-valosagshow-sztart-korhazba-szallitottak-ahol-diabeteszt-diagnosztizaltak-nala.htmlEgyre rosszabbul érezte magát, ezért azonnal kórházba szállították Kim Kardashian 28 éves öccsét. Dr. Life--Kourtney Kardashian egy fiatal modellel kavar: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170704-ez-a-fiatal-modell-kourtney-kardashian-uj-pasija.htmlEgy különleges fotó került napvilágra Kourteny Kardashianról, amelyen egy fiatal francia modellel sétálnak kézen fogva. TV + Sztárok--A Kardashian/Jenner klán „otthongyűjteménye”, több mint 80 millió dollárt érő luxushttp://www.life.hu/otthon/20170626-a-kardashian-jenner-klan-otthongyujtemenye-tobb-mint-80-millio-dollart-ero-luxus.htmlEz a 8 ember súlyos dollármilliókat költött luxusingatlanokra. Van, amelyben élnek, van, amelyikkel pluszjövedelemre kívánnak szert tenni, és akad olyan vásárlás is, amelyet senki sem tud észérvekkel megmagyarázni. Sorba vesszük a Kardashian és Jenner család mérhetetlen fényűzést rejtő házait. OtthonOrigo43 bikinis Kim Kardashian-fotó gyűjtőknek és megszállottaknakhttp://www.origo.hu/teve/20170625-43-bikinis-kim-kardashian-foto-gyujtoknek-es-megszallottaknak-tv.htmlAz internet egyik legkeresettebb celebjének hívei most örülhetnek. Tévé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.