Mellkisebbítő és popsicsökkentő műtéten esett át Blac Chyna: az összes feltöltést kiszedeti a testéből

Forrás: AFP -
plasztikai műtét popsi Blac Chyna mellkisebbítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai modell, akit sokan Rob Kardashian exeként ismernek, drasztikus lépésre szánta el magát, és megszabadul mindentől, amivel az elmúlt években megváltoztatta a testét.

Blac Chyna, vagyis Angela White az elmúlt éveket a reflektorfényben töltötte, híres partnerek oldalán egymás után látogatta az exkluzív rendezvényeket, szerepelt több tévéműsorban és fontos volt számára a megjelenés. A most 34 éves modell több műtéten is átesett, átalakíttatta az arcát és a fenekét is, ám most szeretne mindent visszaváltoztatni.

Az elmúlt hónapokban sikeresen elvégeztek rajta egy fenék-, illetve egy mellkisebbítő műtétet, nemrég pedig elkezdték feloldani az arcfeltöltéseit. Chyna azonban nem csak a külsőségeken változtat. A kétgyermekes édesanya, aki sztriptíztáncosból lett realitysztár, azt is bejelentette, hogy hamarosan megszünteti az OnlyFans-oldalát kisfia és kislánya érdekében – írja a Page Six.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.