Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

csillagjegy barátság horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésünk dátuma nemcsak a szerelem, hanem a legjobb barát megtalálásában is segíthet. A csillagokban köttetett szövetségek gyakran egy életen át kitartanak.

Kos

Nincs két egyforma buli, ha egy Kos is ott van. A jegy szülötteinek szükségük van valakire, aki képes velük lépést tartani, aki hasonlóan energikus, segíti őket vad ösztöneik megélésében, és később a romok eltakarításában is. Esetükben ez nem más, mint az Oroszlán vagy a Nyilas.

Nincs két egyforma buli, ha egy Kos is ott van Forrás: Shutterstock/Ground Picture

Bika

A Bika két lábbal áll a földön, különösen figyel arra, hogy élete minden területén egyensúlyt tartson. A barátságban is magához hasonló, kiegyensúlyozott karaktereket keres, olyanokat, akik előtt nem kell megjátszania magát. Ha elkeseredik és támaszra van szüksége, a Rákokra és a Szűzekre számíthat.

Ikrek

Temperamentumos, lelkes személyiségét nem egyszerű elviselni, sokan úgy érzik, egy Ikrek túl sok. Éppen ezért van szüksége olyan barátokra, akik megértik, hogyan működik. A hasonlóan vidám állatövi jegyekkel érzi jól magát, mint a Kos és a Mérleg.

Rák

A Rákok az élet minden területén következetesek, így a barátok kiválasztásában is. Természetüktől fogva azokhoz az emberekhez vonzódnak, akikkel órákat tudnak meghitt csendben eltölteni. A legjobban akkor érzik magukat, ha hétvégi filmmaratonra hívhatják a Halak és Bika csillagjegyű barátaikat.

Oroszlán

Az Oroszlán sokszor azt hiszi, hogy ő maga a Nap, a világ pedig körülötte forog. Szüksége van egy-két olyan emberre, akik következetesek vele, és jelzik neki, mikor vegyen vissza magából. Az Ikrek és a Vízöntő pontosan tudja, mikor kell megfékezni az Oroszlán ösztöneit.

Szűz

A Szűzek nehezen ismerkednek, időre van szükségük ahhoz, hogy megnyíljanak. Semmi sem olyan fontos számukra, mint a lelki nyugalom. Aki egyszer a szívükbe zárnak, azzal akkor is törődnek, ha az élet több száz kilométerre sodorja. A Bikák és a Bakok a legjobb barátai.

A Szűzek nehezen ismerkednek Forrás: Shutterstock/Viktoriia Photographer

Mérleg

A Mérlegeknek jót tesz, ha valaki néha kimozdítja őket a komfortzónájukból, ezt pedig a náluk kalandvágyóbb csillagjegyek tudják megtenni. Az Ikrek és a Kosok segítségével szerezhetnek felejthetetlen élményeket.

Skorpió

A Skorpiók vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik gondoskodásra szorulnak, védeni, óvni kell őket, cserébe viszont érzelmi támogatásukkal segítenek megoldani a nehezebb élethelyzeteket. Ilyen a Halak és a Bak.

Nyilas

A nyugtalan Nyilasoknak szükségük van olyan emberekre a szűkebb környezetükben, akik osztoznak hatalmas életörömükben. Az Ikrek és a Kos biztosan részt vesz a legnagyobb őrültségben is, amit a jegy szülöttei kitalálnak.

Bak

A Baknak a minőség fontosabb, mint a mennyiség, és ez igaz a barátaira is. Inkább a meglévő kapcsolataiba fektet energiát, mint új barátságokat köt. Különösen jól kijön a Szűzekkel és a Skorpiókkal.

Vízöntő

Lázadó személyisége miatt sokszor félreértik, azt gondolják róla, hogy magányra vágyik, pedig neki is szüksége van néhány hűséges társra, hogy ne vesszen el az univerzum útvesztőiben. Legjobb segítői ebben a Mérleg és a Kos.

Halak

A jegy szülöttei reménytelenül romantikusak, érzékenységük miatt olyan dolgokat is belelátnak egy helyzetbe, amik valójában nincsenek is. Szükségük van egy olyan barátra, aki időnként lerángatja őket a földre, és megállítja szárnyaló képzeletüket. A Rák és a Skorpió nagyon ügyes ebben.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.