Ezt árulja el a csillagjegyed az intelligenciádról

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 LightField Studios/Shutterstock. No use without permission./Lightfield Studios -
csillagjegy horoszkóp intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a legmagasabb intelligenciával rendelkező csillagjegyről van szó, mindenki reméli, hogy a saját születési hónapját látja a lista élén. Ám többféle intelligencia létezik, van logikai-matematikai és szociális intelligencia is, így szerencsére sokan és több területen lehetünk intelligensek. Most megtudhatod, mit árul el a születési dátumod az intelligenciádról!

Vízöntő

A Vízöntő magas intelligencia-hányadossal rendelkezik, igazi könyvmoly, kiváló elemzőképességgel rendelkezik. Rendkívül jó megfigyelő, olyan dolgokat, fontos részleteket is észrevesz, megjegyez, amik mellett mások szó nélkül elmennek.

A Vízöntő magas intelligencia-hányadossal rendelkezik, igazi könyvmoly Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 LightField Studios/Shutterstock. No use without permission./Lightfield Studios

Szűz

A Szüzek perfekcionisták, kifogástalan logikai és gyakorlati érzékkel rendelkeznek. Nem vesznek el a részletekben, átlátják, mi a fontos, rendkívül figyelmes emberek.

Skorpió

Valószínűleg a Skorpió lesz az első személy, akit felhívsz, ha tudni szeretnéd, hogy az exed találkozgat-e valakivel. Szeret mindenről tudni, nyomozni, rejtélyeket megoldani, mindenkin átlát.

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági lény, lubickol abban, ha sok ember veszi körül. Ennek köszönhetően rendkívül jól kezeli az új helyzeteket, gyorsan átlátja a különböző szituációkat, és képes azonnal, jól reagálni.

Bak

A Bakok a végtelenségig fegyelmezettek és racionálisak. Ennek köszönhetően kivételes problémamegoldók, ez a tulajdonság pedig a munkahelyük sztárjává teheti őket.

Kos

A Kos csillagjegy szülötteit szinte lehetetlen átejteni. Nagyon okosak, különösen gyors a felfogásuk. Nem érdemes velük vitába bonyolódni, mert rögtön kipontozzák az ellenfelüket.

Nem érdemes velük vitába bonyolódni, mert rögtön kipontozzák az ellenfelüket Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2017 Fancy Studio/Shutterstock. No use without permission./Fancy Studio

Mérleg

A Mérlegek kiegyensúlyozottak, a világ dolgait illetően is objektívek. Ez a belső harmónia teszi számukra lehetővé, hogy minden szituációban átgondoltan reagáljanak, a mindennapi kihívások pedig ne ijesszék meg őket. Szinte sosem hoznak elhamarkodott döntéseket.

Bika

A Bikák több területen is kiemelkedő intelligenciával rendelkeznek, de legerősebb talán az érzelmi intelligenciájuk. Jól ismerik saját magukat, nagyon empatikusak, jól ráéreznek mások problémájára, és arra is, hogyan segíthetnek.

Nyilas

Hiba lenne lebecsülni a szabadszellemű Nyilasokat. Lehet, hogy kicsit furcsák, bohókásak, de mindig arra törekszenek, hogy szélesítsék a látókörüket, új helyeket, új kultúrákat és életmódokat fedezzenek fel.

Oroszlán

Nem számít, hogy egy Oroszlán mit tud, vagy mit nem, mindenképpen ő irányít. Vezetőnek születtek, mindig magabiztosnak látszanak, ezen a páncélon pedig nem könnyű áthatolni.

Rák

A Rákoknak nincs egyszerű dolga. A jegy szülöttei nagyon is intelligensek, de mintha titkolnák ezt. Sokszor úgy tűnhet, hogy együttérző természetük elhomályosítja az ítélőképességüket.

Halak

Lehet, hogy Halaknak tovább tart, míg felfognak egy poént, de képzeletükkel varázslatos világot teremtenek maguknak, saját univerzumukban pedig boldogabbak, mint a többi csillagjegy együttvéve.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.