Így reagálnak a különböző csillagjegyek a seggfejekre 1. rész

csillagjegy rosszindulat horoszkóp reakció magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életünk során kikerülhetetlenül kapcsolatba kerülünk olyan emberekkel, akiket a hátunk közepére sem kívánnánk. Legyen szó családtagról, ismerősről vagy akár egy vadidegenről, aki betolakszik elénk a sorba.

Az ilyen emberek sokféle köntösben bukkanhatnak fel a mindennapjainkban, és bár nem feltétlenül kell nekik jelentőséget tulajdonítani, mégis feszültséget tudnak okozni. Most összegyűjtöttük, hogy hogyan reagálnak a különböző csillagjegyek, ha egy rosszindulatú ember keresztezi az útjukat.

A Kos üvölt

A Kos magabiztos jegy, és sokszor rásütik, hogy türelmetlen, impulzív vagy agresszív. Bár ez nem minden esetben igaz, de tény, hogy a Kosok könnyen elveszítik a józan ítélőképességüket, és első hévből reagálnak, ha valaki nem úgy viselkedik velük, ahogy szerintük kellene. Nem hagyják magukat verbálisan lenyomni és zavarba hozni, ezért jobb nem ujjat húzni velük.

Kosok könnyen elveszítik a józan ítélőképességüket Forrás: Shutterstock

A Bika mentálisan semmisít meg

A Bikák alapvetően stabilnak tűnnek, így nem valószínű, hogy bárkivel szemben felvennék a kesztyűt, inkább hagyják, hogy a másik magát semmisítse meg. Folyamatosan kérdez, vagy türelmesen válaszol a gonoszkodó kérdésekre, ezzel pedig eléri, hogy a másik szembenézzen a saját durvaságával és értelmetlen agresszivitásával. Ezután pedig élvezettel nézi végig, ahogy a másik zavarba jön, és lehorgasztott fejjel elkullog.

Az Ikrek szembe mosolyog, majd a háta mögött fröcsög

Az Ikrek jól alkalmazkodnak a különféle hirtelen jött helyzetekhez, uralkodni tudnak az érzelmeiken, és felveszik a legszebb mosolyukat, továbbá a testbeszédüket is ügyesen használják. Mindenben egyetértenek, megértőnek és segítőkésznek tűnnek, ám amikor a konfliktus kirobbantója távozik, előszeretettel kezdik őt ócsárolni például a kedvenc munkatársuknak, és akár még bosszút is esküdnek.

A Rák mindent megold

A Rákok tudják, hogyan kell jól együttérezni a körülöttük lévőkkel, és ez akár jó, akár nem, de bele is tudják helyezni magukat a velük gonoszkodó emberek helyébe. Ezért ahelyett, hogy szándékosan fokoznák a helyzetet, inkább gyorsan megoldják a problémát, még akkor is, ha ehhez olyan megoldáshoz kell folyamodni, amit alapesetben nem tennének meg. Jók a válságkezelésben, ám a manipulációban még jobbak.

Jók a válságkezelésben, ám a manipulációban még jobbak Forrás: Shutterstock/Fizkes

Az Oroszlán elbűvöl

Az Oroszlánok örökké bájosak és viccesek, ezt pedig felhasználják a konfliktuskezeléshez is. Még a legrosszindulatúbb ember sem tud ellenállni az Oroszlán karizmatikusságának. A legjobb eset, amikor lefegyverzi a másikat, és új, pozitívabb szemszögbe helyezi a helyzetet, a legrosszabb eset, hogy újfent magát teszi reflektorfénybe, ezzel magát hősnek beállítva.

A Szűz kiemeli a másik komplexusait

A Szűz könyörtelen és becsületes harcos, aki mindig észreveszi a tökéletlenségeket. Mielőtt a másik elkezdene balhézni, ő már listába szedte ellensége összes gyenge pontját. Ha pedig a másik átlép egy határt, kíméletlenül fel is sorolja neki az összes vádpontot. Bár óvatos jegynek tűnik, nem érdemes szórakozni vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.