Ernyey Béla és felesége egykor sok beszédtémát szolgáltatott, ugyanis mindenkinek megvolt a véleménye arról, hogy a színész egy nála jóval fiatalabb nővel kötötte össze az életét. A támadások nem kímélték a kedvesét sem, de mára olyannyira elfogadott lett a kapcsolatuk, hogy többen is hozzájuk fordulnak házassági tanácsért.

Ernyey Béla tavaly ünnepelte nyolcvanadik születésnapját. Idén viszont egy újabb évfordulónak örülhet, ugyanis már tizenöt éve van együtt feleségével, a nála majdnem négy évtizeddel fiatalabb ügyvéddel, Balaton Dórával.

A mi találkozásunk két életet imádó, kortalan lélek egymásra találása volt. Mára elfogadott minket a környezetünk, és nagyon jólesik, amikor tőlünk kérnek házassági tanácsokat

– mesélte Dóra a Meglepetés magazinnak adott interjúban.

Ernyey Béla és felesége, Balaton DóraForrás: Ernyey Béla/Facebook

"Talán különös, de nálunk megfér két dudás egy csárdában. Például én is szeretek szerepelni, a középpontban lenni, de ösztönösen tudom, hogyan és mikor kell Bélának teret adnom. Figyelünk az egyensúlyra, így minden rendben van, és miután sohasem vitatkozunk, nagy botrányokról nem tudunk beszámolni" – tette hozzá Ernyey Béla kedvese, aki azt is elárulta, hogy bár megtehetné, de nincs indíttatása arra, hogy férje nélkül, egyedül menjen bárhova.

Szívesen élünk meg együtt mindent, ami az életben fontos. Én valószínűleg érettebb lélek vagyok, fiatalabb koromban sem voltam kimaradós típus. Sokkal többre értékelem a jó beszélgetéseket, az utazást, a gasztronómiát.

Nem Ernyey Béla és Balaton Dóra az egyedüli sztárpár, akiknek nem okoz gondot a nagy korkülönbség. Hogy kik azok? Kattints ide és kiderül!