"44 éve nem vettem semmit teljes áron" - csak használt cuccokat vásárol a kétgyerekes anya

Forrás: Shutterstock -
használt ruha Anglia turkáló anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christine Cockram otthonában szinte minden használt: a bútorok és a ruhái is. Egyetlenegy dologból vesz újat, az pedig a fehérnemű. 

Nem bírja a pazarlást, ezért vásárol szívesen használt cuccokat az 59 éves anyuka, Christine Cockram, aki egyedül neveli két gyerekét. Amellett, hogy a vadászat fokozza a vásárlási örömét, rengeteg pénzt spórolt meg azzal, hogy semmit nem vásárol meg teljes áron.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"16 évesen költöztem el otthonról, nem volt sok pénzem, ezért jártam jótékonysági üzletekbe" - mondta Christine, aki 30 évvel később visszaköltözött szülővárosába, Newcastle-be. Életmódjával édesanyja nem ért egyet. "Szerinte senkinek nem kellene elmondanom, hogy használt cuccaim vannak" - árulta el a kétgyerekes anya, aki fehérneműből nem vásárol használt darabot, de ezeket is csak leértékelve veszi meg.

Elárulta, mindig rákeres a turkálókban talált darabokra az interneten, hogy megtudja, mennyi lenne a termék ára, ha újonnan venné. Azt is elmondta, hogy sokszor dícsérik meg a ruhadarbjait, ő pedig szeret kitűnni a tömegből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.