Ezek a szabadidős tevékenységek valók neked a csillagjegyed szerint - 2. rész

Forrás: Shutterstock/Stocklite -
asztrológia Bak csillagjegy Mérleg csillagjegy hobbi Halak csillagjegy Skorpió csillagjegy horoszkóp magazin szabadidő Nyilas csillagjegy vízöntő csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívesen belekezdenél valami új hobbiba vagy sportolnál, de nem igazán tudod, merre lenne érdemes elindulnod? Most megmutatjuk, hogy a horoszkópod szerint milyen szabadidős tevékenységek valók leginkább neked.

MÉRLEG

A Mérlegnek rendkívül fontosak az emberi kapcsolatok, így a szabadideje eltöltésekor is azokat a tevékenységeket kedveli, amelyeknél nincs egyedül. Legyen ez társastánc, tollas, pingpong vagy valamilyen csapatsport, mindben jól fogja érezni magát. Ezeken felül, mivel a megjelenésére és a környezetére is sokat ad, szívesen bíbelődik ruhatervezéssel, lakberendezéssel vagy kertészkedéssel. A mozi, színház, kiállítás is neki való elfoglaltság, ahogy az éjszakai élet sem hagyja hidegen.

A szabadideje eltöltésekor is azokat a tevékenységeket kedveli, amelyeknél nincs egyedül Forrás: Shutterstock/Stocklite

SKORPIÓ

A Skorpiót úgy vonzzák a rejtélyes, okkult és varázslatos dolgok, mint az éjjeli lepkét a lámpa fénye, így előszeretettel tölti az idejét ilyesfajta dolgokkal. Emellett minden érdekli a jegy szülötteit, ami veszélyes vagy izgalmas, szóval jöhet egy kis nyomozás, motorversenyzés, de végső soron egy jó thriller vagy horror film/könyv is megteszi. A sportok területén vonzódik a vízhez, de a sima úszás helyett inkább az extrémebb verziókat részesíti előnyben, mint amilyen például a búvárkodás vagy a szabadtüdős merülés.

NYILAS

Mivel a Nyilas az élet minden területén nehezen viseli a korlátokat, a szabadidejét is kötöttségek nélkül szereti tölteni. Éppen ezért nála leginkább a kirándulások, utazások, kempingezés jöhet szóba, ahol mehet a saját feje után. A sportok tekintetében is inkább a merev szabályok nélküli, szabadságot adó változatokat részesíti előnyben, mint a szörfözés, a kerékpározás vagy a lovaglás. Intellektuális kíváncsiságát pedig előszeretettel elégíti ki a filozófia, a különféle vallások tanulmányozásával vagy a nyelvtanulással.

BAK

A Bak jegy szülöttei imádják a természetet, így a legjobb kikapcsolódás számukra egy kirándulás vagy egy hegyi túra, de úgy általában is imádnak utazni és új vidékeket felfedezni. Emellett jöhet minden, ami a kitartásról szó, legyen az hosszútávfutás vagy Bikram-jóga. Intellektuális kikapcsolódásként pedig leginkább az olvasás való nekik – lehetőleg valami történelmi regény vagy hasznos olvasmány –, de a múzeumlátogatás is jó ötlet. A Bakok emellett szívesen járnak étterembe, hiszen szeretnek jókat enni és inni is.

A Bak jegy szülöttei imádják a természetet Forrás: Shutterstock/mark gusev

VÍZÖNTŐ


A Vízöntő előszeretettel választ szokatlan hobbikat, mint amilyen az ufó-kutatás, a csillagászat, a restaurálás, állatkitömés vagy a gyertyaöntés. Tudományos-fantasztikus érdeklődése az olvasmányaiban is megmutatkozik, így szívesen elmerül egy-egy sci-fi regényben. Ha mégis a hagyományos sportok közül kell választania, akkor leginkább a tollasra, teniszre szavaz, de a futás és a síelés is közel áll a szívéhez. Mindezek mellett szívesen jótékonykodik és politizál szabadidejében.

HALAK

A Halak jegyűek imádnak minden olyan tevékenységet, ami a vízzel kapcsolatos. Szívesen úsznak, vitorláznak, horgásznak, de télen a korcsolyázás is jó választás lehet számukra. Mivel reménytelenül romantikusak, így egy gyertyafényes vacsora is tökéletesen illik a jegy képviselőihez, vagy csak a kedvesükkel összebújva egy szerelmes film megnézése. A költészet szintén közel áll a Halakhoz, ahogyan a színház világát is imádják; a művészi tevékenységek közül pedig a festészet és az írás lehet számukra a legjobb választás.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a többi jegy számára mi a legideálisabb időtöltés, olvasd el írásunk másik részét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.