Budapest a világ harmadik legbiztonságosabb városa a nők számára

Forrás: Shutterstock/ZGPhotography -
EU nők legbiztonságosabb biztonságos biztonság Budapest Világ
Az Európai Uniós városok közül Magyarország fővárosa vezeti a nők számára legbiztonságosabb városok ranglistáját. Ugyanebből a szemszöből Budapest a harmadik helyen van. 

Világviszonylatban Budapestet csak Izland fővárosa, Rejkjavik és Puerto Rico fővárosa, San Juan tudta megelőzni. A negyedik és ötödik helyen Szingapúr és Madrid szerepel. A szomszédos Ausztria fővárosa, Bécs csupán a 16. helyen végzett.

Budapest látkép Forrás: Shutterstock/ZGPhotography

A WayAway utazsásszervező weboldal több mint kétszáz várost vizsgált meg biztonsági szempontok alapján, annak érdekében, hogy ezzel segítse a hölgyeket úti céljaik kiválasztásában. A helyi lakosokkal készített interjúk és a több forrásból származó biztonsági jelentések vizsgálata után, a napokban tette közzé az internetes oldal az egyedül utazó nőknek készített listát azokról a városokról, amelyeket a kutatásaik alapján javasolnak nekik - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.