Ezek voltak idén a legkeresettebb hazai látnivalók

Fotó / Mediaworks -
látnivalók travelo Magyarország hazai turizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google-keresések és a térkép alapján kiderült, hogy idén melyek voltak a legnépszerűbb helyek Magyarországon. 

A budapesti látványosságok közül a legtöbben a Magyar Állami Operaházra kerestek, de sokakat érdekelt például a Budapest Park és a Magyar Nemzeti Múzeum is - írja a Travelo.

A vidéki helyszínek közül nagy érdeklődés övezte a keszthelyi Festetics Kastélyt, a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumot, azaz a skanzent, de sokan érdeklődtek a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed iránt is.

Zsolnay Kulturális Negyed Fotó / Mediaworks

A Google Térkép értékelései alapján is kialakult egy rangsor, melynek élén a Flippermúzeum áll, azt követi a Centrál Színház, a MÜPA, a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház.

Tudni szeretnéd, hogy állnak össze az említett rangsorok, és milyen látnivalók szerepelnek rajtuk? Akkor mindenképpen olvasd el a Travelo cikkét, amelyben minden kérdésedre megtalálod a választ.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.