Ismert magyar táncos Gubik Petra párja - ő is szorított neki a kulisszák mögött

Forrás: Instagram -
Gubik Petra párkapcsolat Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gubik Petra történelmet írt a Sztárban Sztár első női győzteseként. A színésznő elmondása szerint családja és szerettei támogatása nélkül nem érte volna el ezt az örömteli sikert.

Bár családtagjai csak több száz kilométeres távolságból követték a műsort, Petra első útja a győzelem után a szülőfalujába, Ajakra vezetett, ahol két nagymamájával találkozott.

A Blikk cikkéből az is kiderült, hogy az előadóművész párja, Moussa Ahmed az egyik legismertebb magyar néptáncos formáció, az Urban Verbunk művészeti igazgatója és oszlopos tagja. A Világ Leggyorsabb Néptáncosa díjjal büszkélkedő fiatalember a helyszínen szorított Petráért, miközben azért próbált a háttérben maradni. A páros egymást inspirálva és támogatva járta végig a Sztárban Sztár kihívásokkal teli útját, míg végül Petra nyertesként ünnepelhetett a nagy finálé után.

Gubik Petra Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.