Heatlie Dávid elveszítette édesapját: "Az állapota gyorsan és hirtelen romlott"

Forrás: Csepregi Éva / FB -
gyász Bob Heatlie Heatlie Dávid Csepregi Éva Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 8-án elhunyt el Bob Heatlie, aki amellett, hogy dalokat írt magyar és nemzetközi előadóknak, elsősorban Heatlie Dávid édesapja és Csepregi Éva egykori szerelme volt. 

Gyászol Heatlie Dávid, aki a napokban veszítette el az édesapját. Bob Heatlie állapota az utóbbi időben sokat romlott, de ennek ellenére családja bízott a felépülésében. Azt beszélték meg, hogy májusban meglátogatják őt, de erre már nem kerülhetett sor.

Bob Heatlie, Heatlie Dávid és Csepregi Éva Forrás: Csepregi Éva / FB

"Felsorolni sem lehet, mennyi nagy sláger köszönhető neki. Páldául Aneka-tól a Japanese Boy vagy a legnagyobb, Shakin Stevensnek írt száma, a Merry Christmas Everyone, ami az egyik legnagyobb klasszikus karácsonyi sláger, nem csak Angliában. Az LGT-vel is dolgozott, és a Neotonnak is ő írta a Párizsi lányt. Tényleg zseni volt" - mondta el a Ripostnak a fiatal zenész, aki örül, hogy dalain keresztül fennmarad édesapja neve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.