Kárpáti Rebeka ismét szerelmes

Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram -
színház szerelem Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy év visszavonulás után újra pozitív energiákkal és szerelmével az oldalán tér vissza. Az elmúlt évben kevesebbet töltött a közösségi oldalain, inkább magára és belső világára összpontosított. 

Rebeka úgy érezte, szüksége van a csendre és a befelé figyelésre, ami végül meghozta a várt eredményt: boldogságot és szerelmet. Nemrég a Borsnak árulta el, hogy az elcsendesedés és az önmagára fordított figyelem időszaka után minden kerek az életében. Szerelme mindenben támogatja, részben ennek köszönhetően megvalósult egy régi álma is: saját üzletet nyitott.

Kárpáti Rebeka Forrás: Kárpáti Rebeka/Instagram

Ha mindez nem lenne elég, Rebeka ismét színpadra állt: Szente Vajk új darabjában, az Aranylakodalomban kapott szerepet. A színésznő elmondása szerint a jó energiák bevonzották ezt a színházi lehetőséget, amely egy újabb boldogságforrás számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.