Özvegye bérbe adná Gábor Zsazsa védjegyét, de nem haszonszerzés céljából

facebook.com/ZsaZsaGaborOfficial -
támogatás jótékony cél pályakezdő védjegy színész Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A néhai színésznő özvegye, Frédéric von Anhalt nemcsak a művésznő vagyonának örököse, hanem - mivel halála után levédette a nevét -, védjegyével is rendelkezik. Az üzletember úgy döntött, hasznosítja a Gábor Zsazsa nevet, de nem a saját vagyona növelésére. 

Anhalt úgy döntött, hogy nem tiltja meg néhai felesége nevének használatát, de a védjegyhasználatnak megkéri az árát. Nem azért, hogy saját vagyonát növelje vele: az így befolyó összegekkel segíteni szeretne.

"Nem én szeretnék nyerészkedni rajta, a befolyó összeg a feleségemről elnevezett alapítvány számlájára érkezik majd, amelyen keresztül pályakezdő magyar színészeket szeretnénk segíteni"árulta el a Blikknek Frédéric von Anhalt, aki már tárgyal is szeszesitalokat gyártó céggel, amely likőrt szeretne elnevezni Gábor Zsazsáról.

Gábor Zsazsa 1956-ban facebook.com/ZsaZsaGaborOfficial

Amennyiben a főváros helyet biztosít neki, az özvegy egy Gábor Zsazsa-szobor elkészítését is tervezi, melynek elkészítését ő maga finanszírozná.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.