Aggódnak barátai a Jókai utcai házomlásban megsérült balerináért

Forrás: Facebook/Budapesti Operettszínház/Fotók: Somai Valér -
Jókai utca eljegyzés rehabilitáció házomlás Tóth Nikolett Operettszínház balerina lebénult jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal táncosnő tavaly júniusban párjával épp dolgozni ment az Operettszínházba, amikor a Jókai utcában rájuk omlott egy épületrész. A balerina súlyos sérüléseket szenvedett, lebénult. Rehabilitációs kezelésekre jár, ám a barátaival nem tartja a kapcsolatot, hiába keresik őt.

Tóth Nikolettet a baleset után életveszélyes állapotban szállították kórházba, azóta az állapota sokat javult, de járni továbbra sem tud. Párjával eljegyezték egymást, a balerina közösségi média oldala alapján bizakodó, nem hiszi el, hogy soha többé nem állat színpadon, ezért mindent belead a rehabilitációba. Barátaival azonban nem áll szóba.

Niki és Benjámin eljegyezték egymást Forrás: Facebook/Budapesti Operettszínház/Fotók: Somai Valér

"Többen is próbáltuk keresni, de úgy tűnik, egyelőre nem szeretne a külvilággal kommunikálni. Ezt tiszteletben tartjuk, hiszen megértjük, hogy egy átlagember számára is tragédia, ha lebénul, de egy a mozgás művészetéből élő fiatal számára még inkább. Szeretnénk, ha tudná, hogy gondolunk rá" – idézi egy neve elhallgatását kérő ismerősét a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.