Hivatalos: tévésorozatként tér vissza a Harry Potter

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© 1492 Pictures / Heyday Films/1492 Pictures / Heyday Films -
Max Discovery+ sorozat HBO Max Harry Potter streaming
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az április 12-én az HBO Max és a Discovery+ egyesüléséből született új amerikai streamer, a Max megerősítette, hogy televíziós sorozatot készít a Harry Potter könyvekből. A sajtóközlemény szerint a műsor "hű adaptáció" lesz, és minden évadban egy-egy könyvet dolgoz majd fel.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy lehetőséget adunk a közönségnek, hogy teljesen új módon fedezhessék fel a Roxfortot. A Harry Potter kulturális jelenség, és nyilvánvaló, hogy a varázslóvilág iránt továbbra is nagy az érdeklődés. A Warner Bros. Television-nal és JK Rowlinggal együttműködve az új Max Original sorozat mélyen belemerül az ikonikus könyvek mindegyikébe" - mondta az HBO & Max Content elnök-vezérigazgatója, Casey Bloys.

Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint - a Harry Potter-filmek főszereplői Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© 1492 Pictures / Heyday Films/1492 Pictures / Heyday Films

Hogy a Harry Potter-filmekben szereplő színészek kapnak-e helyet a sorozatban, még nem tudni. A Ron Weasleyt megformáló Rupert Grint úgy nyilatkozott, hogy bár nem könnyű elengednie a karaktert, szívesen átadja a stafétabotot egy fiatal színésznek, és kíváncsi is, ő hogyan alakítaná közös szerepüket - írja a Popsugar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.