A Harry Potter sztárjának vallomása: fullasztó volt számára a forgatás

Fotó / Netflix -
forgatás Harry Potter Rupert Grint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Rupert Grint, aki 2001 és 2011 között az optimista Ron Weasleyt alakította, Dax Shepard Fotelszakértő podcastjában beszélt híres Harry Potter szerepéről.

Rupert elmondta, hogy az elején még csak két filmet terveztek, de aztán jöttek az újabb és újabb folytatások. A színész életének egy részét csak Ron Weasley karakterének szentelte és egy idő után már csak egy kötelező házi feladatnak érezte - adta hírül a Mirror.

Rupert néha határozottan úgy érezte, hogy más akar csinálni, másban is ki akarja próbálni magát. A színész azt is elárulta, hogy minden egyes részt csak egyszer nézett még, leszámítva az első részt, amit nemrég másodjára is megnézett. Ennek leginkább az az oka, hogy nagyon kritikus önmagával szemben. A forgatások hangulatát azonban nagyon dícsérte: együtt nőttek fel a stáb tagjaival, így igazi családias légkör alakult ki.

A Harry Potter sztárja, Rupert Grint Forrás: AFP

Rupertnek tavaly született meg első gyermeke és azt megfogadta, hogy lányával egy napon végignézik a 8 Harry Potter filmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.