Nagy tragédia érte Miló Vikit, ezért tűnt el a nyilvánosság elől

Forrás: Instagram / Miló Viki -
Miló Viktória peres ügy tragédia boksz magánélet per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény, lelkileg és idegileg is megterhelő időszak ez Miló Viktória számára, aki az utóbbi időben eltűnt  a nyilvánosság elől. 

A világbajnok bokszoló a decemberben történt tragédia kapcsán ügyvédhez fordult, akinek javaslatára minden szerepléstől elzárkózott az utóbbi hónapokban, de egyébként sem vágyik nyilvánosságra, kizárólag a kutyái és a munkája miatt lép ki az utcára.

Miló Viki Forrás: Instagram / Miló Viki

A Ripost megkereste, hogy érdeklődjön a hogyléte felől, ennek kapcsán Viki, aki konkrétumokat nem árulhat el a folyamatban lévő ügye kapcsán, a következőket mondta el:

"Nagyon megviselt ez a tragikus időszak, bevallom, csak a munka miatt mozdultam ki itthonról. Abba, és a kutyáimmal közös dolgaimba temetkeztem. Nehezemre esik a történtek után mosolyogni és emberekkel foglalkozni. A tanítványaim is meglepődtek, hogy nagyon depresszív vagyok. Nem úgy ismertek, mint aki ennyire komor lenne a mindennapokban. Bár nagyon sokat segítenek és mellettem állnak a történtek után."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.