Szexi fürdőruhában pózol a britek új kedvence, Diana hercegné unokahúga

Greg Mallett esküvő fotó házasság Maldív-szigetek Diana hercegné nászút Lady Amelia Spencer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban írtuk, Diana hercegné unokahúga, Lady Amelia Spencer és férje, Greg Malett a britek új álompárja. A szerelmesek, akik nemrég házasodtak össze, a Maldív-szigetekre utaztak nászútra, ahol több, férfiszemeket gyönyörködtető fotó készült az ifjú aráról. De a férjét nézve, a női szemek sem maradnak szárazon...

A március 21-én köttetett frigyről készült fotókat már megcsodálhatták követőik, így nem maradt más hátra, mint hogy a nászútjúkról készült fotókkal is megörvendeztessék a rajongóikat.

A megosztott album nagy sikert aratott a követőknél, akik közül többen gondolják úgy, hogy a fotókon olyan jól néz ki a pár, hogy motivációt kaptak az edzéshez.

A modellalkatú lady és kigyúrt testű férje valóban jól mutatnak a képeken, bár olyan rajongó is akadt, aki szerint Amelia túl vékony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.