Tóth Andi mindenre felkészül: így akarja megvédeni magát a zaklatóktól

Forrás: Nanasipal -
kutya védelem őrző-védő Tóth Andi zaklatás
Tóth Andi nem tud jót cselekedni, folyamatosan támadják a közösségi médiában. Az énekesnő attól tart, hogy a virtuális támadások átcsaphatnak személyes zaklatásba is.

„Andinak nincsenek könnyű napjai, rengeteg fenyegető üzenetet kap... Folyamatosan bántják a Sztárban Sztár és Marics Peti miatt is, de van, aki még a visszavonulásával is piszkálja. Valljuk be, ez egy idő után elviselhetetlen és félelmetes is egyben. Főleg egy fiatal lánynak, aki saját maga is bevallotta, hogy nincs túl jól lelkileg" - árulta el a Borsnak az énekesnő egyik közeli ismerőse.

Andi különleges fegyverrel akarja megvédeni magát, a kutyájával, amit még Marics Petivel közösen fogadtak örökbe. Fel is kereste az ország egyik legismertebb kutyakiképzőjét.

"Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, a kutyáját hamarosan kiképzik majd arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is" - tette hozzá az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.