Bemutatta új szerelmét Hadas Alfréd: "Biztos voltam, hogy nem szeretnék újra közszereplővel összejönni"

Mardoll TV2 új szerelem Hadas Alfréd kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a lány.

Hadas Alfréd és Mardoll kapcsolata 2022 nyarán ért véget: arról, hogy mi vezetett a szakításhoz, az énekesnő nyilatkozott. Azóta azonban már sok idő telt el, Alfréd új szerelmet talált, akit először a tévében az Ütős ötös című műsorban láthattak a nézők.

Hadas Alfréd és barátnője Forrás: TV2

"Lilit nem tudatosan választottam, de abban biztos voltam, hogy nem szeretnék újra közszereplővel összejönni. Nem mondanám hibának a múltbéli döntéseimet, de az tény, hogy nem véletlenül vetettem annak a kapcsolatnak véget, és nem véletlenül nem beszéltem róla a nyilvánosság előtt..." - árulta el a Borsnak Alfréd, aki azt is elmondta, hogyan találkoztak Lilivel.

"A párommal az egyik klipforgatásomon ismerkedtünk meg személyesen, de már hónapokkal előtte beszélgettünk. A klipforgatásom után viszont már tudtuk, hogy nem az volt az első találkozásunk. Azt gondolom, szépen lassan építettük fel az ismerkedésünk folyamatát, így nem csak egy párt alkotunk, hanem az egyik legjobb barátom is: társam jóban és rosszban."- mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.