Mardoll és Hadas Alfréd kapcsolata februártól júliusig tartott – legalábbis ekkor vették észre a rajongók, hogy mindketten törölték közös képeiket közösségi oldalaikról.

Nemrég igen jelentőségteljes Instagram-sztorikkal üzentek egymásnak, melyek láttán már mindeki biztosra vehette, hogy szakítottak. Mardoll most tiszta vizet öntött a pohárba, és egy reggeli műsorban fejtette ki, miért váltak el az útjaik.

MardollInstagram

A kapcsolat vége felé már kijött a nagy korkülönbség, ugyanis 5 év van közöttünk. Ő volt a fiatalabb, a férfiak meg általában későn érő típusúak alapból.Nagyon más világból jöttünk, a zene hozott össze minket. Vannak olyan dolgok, amiket Alfréd nem tud lelkileg feldolgozni, és van olyan, amit meg én nem. Szerintem nehéz egy erős nő mellett lenni.

Előadóként ráadásul ugyanabban a szakmában vannak olyan pontok, ahol nem örülsz a másik sikerének. Ez pedig számomra szomorú.Egy esküvőn jöttem rá, hogy olyan kapcsolatot akarok, amelyben támogat a másik fél

– mondta a szingliként is boldog énekesnő, aki hozzátette, hogy a szakítás ellenére szereti exét, és kívánja, hogy mindent érjen el az életben, amit szeretne – írja a Blikk.