Ki az a lány, aki elcsavarhatta Marics Peti fejét? Ezt lehet tudni róla

Forrás: Marics Peti /Instagram -
Marics Peti megcsalás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata véget ért, és habár ők nem nyilatkoztak arról, mi vezetett a szakításhoz, a találgatások elkezdődtek. Felröppentek pletykák, hogy Peti máris mással vigasztalódik. Ezt lehet tudni arról a lányról. 

Marics Peti és Tóth Andi kapcsolatának végét megneszelték a rajongók, ezek után az énekesnő közösségi oldalán bejelentette, hogy valóban szakítottak, méghozzá ő volt az, aki véget vetett a viszonynak. Okokról nem beszélt, de a találgatások elkezdődtek, és elterjedt, hogy megcsalás vezethetett a szakításhoz, valamint az is, hogy Petinek máris elcsavarta valaki a fejét.

Marics Peti Forrás: Marics Peti /Instagram

A lányt nem most ismerte meg Peti, hiszen egy videóklipjében töbször is feltűnik a barna szépség. A lány bátyja Manuel és a ValMar: Palvin/Hajnalokig című nyáron forgatott klipjében is közreműködött, abban a videóan, amelyben Tóth Andi is szerepel - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.