Megcsalás vezethetett Tóth Andi és Marics Peti szakításához

Forrás: Bors -
Marics Peti megcsalás Tóth Andi
Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata véget ért, sokan azonban továbbra is kíváncsiak arra, miért hunyt ki a szerelem. Felröppent az a pletyka is, hogy megcsalás rombolta le a kapcsolatot.

Tóth Andi és Marics Peti szakítottak, de még utána is együtt kellett dolgozniuk a Sztárban sztár zsűrijeként. Ahogy a kapcsolatukat is megneszelték a rajongók, úgy az is hamar kiderült, hogy már nincsenek együtt, ezért végül Andi Instagram-oldalán vallotta be, hogy tényleg szakítottak. "Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk sz*rt" - mondta többek között Andi.

Marics Peti és Tóth Andi kapcsolatának ez vethetett véget Forrás: Bors

Arról nem beszéltek, miért ért véget a kapcsolatuk, de egy felröppent pletyka szerint megcsalás miatt szakítottak. A Blikk információi szerint Peti engedett be egy harmadik felet a kapcsolatukba. Arra, hogy a megcsalás milyen mértékű lehetett - ha volt - nem sikerült fényt deríteni. Az énekesnő menedzsmentje először a következőket nyilatkozta a témáról: "Ezt az információt nem tudom megcáfolni..." Majd később cáfolták az értesülést. "Az a hivatalos álláspontunk, hogy nem történt ilyen, de ezt ne bolygassuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.