Tóth Andi szemébe mondta a véleményét Szikora Róbert

Forrás: RTL Sajtóklub -
bejelentés Szikora Róbert feladás vélemény visszavonulás befejezés énekesnő zenész karrier Tóth Andi R-GO énekes
Szikora Róbert nem tartotta magában, mit gondol Tóth Andi visszavonulásáról: a zenész nyíltan elmondta az énekesnőnek a véleményét a feladásról.

Márciusban, a közöségi médiában jelentette be az énekesnő, hogy felhagy az énekléssel, s ennek okait is felsorolta. Akkor kapott hideget-meleget, de úgy tűnik, ez a döntésében nem befolyásolja, az végleges. Az utolsó albumát is kiadta - stílusosan Last Album néven -, melyen a korábban megírt, de addig meg nem jelent dalait énekelte fel.

Szikora Róbert versenyzője, Tóth Andi nagy fölénnyel nyerte az X-Faktort Forrás: RTL Sajtóklub

A visszavonulásáról azóta rengeteg szakmabeli is elmondta a véleményét. Ezúttal egykori mentora, Szikora Róbert nyilatkozott a Sorry! magazinnak arról, hogy ő mit gondol az énekesnő döntéséről. Az interjút a Bors szemlézte.

"A minap találkoztam Andikával, a visszavonulásáról is hosszasan beszélgettünk. Tudom, hogyan kell vele bánni, és azt is, hogy ez egyedül az ő döntése, senki nem szólhat bele, ennek ellenére elmondtam neki a véleményem. Amikor hasonló korban voltam, mint ő, én egyetlen pillanatra sem akartam feladni, hiszen az ember nem csupán magáért dolgozik, hanem a közönségért is" - mondta el a zenész a magazinnak, hozzátéve, hogy szerinte a rosszindulatú kommentek is szerepet játszottak Andi döntésében, mellyel ő nem ért egyet.

"Andika is azon ritka emberek közé tartozik, akik művészeti polihisztorok. Akármihez nyúl, az arannyá válik! Amellett, hogy énekel és dalokat ír, prímán táncol, rajzol, zsűrizik, színpadon, sorozatokban játszik. Mivel művészlélek, minden százszor érzékenyebben érinti. Egy hétköznapi ember gonosz kommentje is le tudja taglózni az embert, pedig ezt nemhogy komolyan venni, elolvasni sem volna szabad" - osztotta meg gondolatait az R-GO frontembere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.