Több mint 70 kilogramm súlytól szabadult meg a sorozatsztár a koronavírus-járvány kezdete óta

pandémia fogyás színész Billy Gardell súlyvesztés
Billy Gardellre rá sem lehet ismerni. A pandémia kezdete óta a színész 70 kilogrammtól szabadult meg, de ami még ennél is fontosabb, a fogyás hatására cukrobetegségéből is kigyógyult. 

A Melissa McCarthyval közös sorozata, a Mike és Molly idején még közel 170 kilót nyomó színész saját állítása szerint 53 éves korára jutott el oda, hogy végre odafigyeljen nemcsak a megjelenésére, de az egészségére is.

2020. február 1. Billy Gardell Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Gardell az ET-nek elmondta, hogy nyugalmi pulzusa 113-ról 68-ra esett vissza, amióta elérte jelenlegi, 93 kiló körüli súlyát, és már nem szenved 2-es típusú cukorbetegségben sem.

"Manapság elég egészségesen élek. Természetesen mindig vannak olyan emberek, akik, amikor túlsúlyos voltam, azt mondták: Túl nehéz vagy! És most, hogy lefogytam, azt kérdezik: Beteg vagy? Nem lehetne, hogy csakúgy legyek a Földön?!" - tette fel a kérdést a látványos fogyáson átesett sztár, aki egyetlen egészségtelen dolohoz ragaszkodik, a cigarettához.

2023. március 12. - Billy Gardell az Oscar-gálán Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Unique Nicole

A színész számára a legnagyobb motivációt fia adta.

"Amikor eléred az 50-et, elkezded az "apamatekot", úgy mint: ha élhetek még 25 évet, akkor megélem, hogy ő 40 lesz... Tudod, mire gondolok? Szóval itt akarok lenni neki" - mondta, hozzátéve, hogy bár sok mindenben mutatott gyermekének jó példát, az egészséges életmód nem tartozott közéjük.

"Szeretném, ha azt látná, hogy nem számít, hány éves az ember, ha hajlandó nap min nap tenni érte, akkor bármit megváltoztathat" - nyilatkozta Billy Gardell.

Nemcsak "Mike", de egykori duci sorozatpartnere, a Mollyt játszó Melissa McCarthy is látványos fogyáson van túl.

De nem kell ennyire messzire mennünk, aranytorkú énekesnőnk, Tóth Vera is sok-sok kilótól szabadult meg az utóbbi időben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.