Kökény Attilát a vallás segítette alkoholizmusa leküzdésében

Fotó: Major Kata - Origo -
Kökény Attila Frizbi Hajdú Péterrel hűtlenség alkohol vallás
A népszerű énekes Hajdú Péter vendége volt a Frizbi legújabb adásában. Bár a műsor csak pénteken kerül adásba, Hajdú már megosztott belőle az Instagramon egy rövid részletet, amelyben Kökény Attila nyíltan beszél alkoholizmusáról és hűtlenségéről.

Az énekes elmondta, hogy korábban képtelen volt nemet mondani az alkoholra, de vallás felé fordulása segített neki az önmegtartóztatásban. A beszélgetés során először részletezte nyíltan azt is, hogy megcsalta feleségét, Arankát. Kökény elárulta, hogy egy félrelépése volt, amit később megtudott a neje, ám sajnos nem tőle.

A hűtlenség ellenére Kökény Attila és felesége meg tudták beszélni a problémákat és a mai napig együtt vannak, boldogan randizgatnak. A teljes beszélgetés pénteken lesz látható a Frizbi adásában – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.