Plágium-ügy: Rúzsa Magdi szerint Horányi Juli igenis nekiesett

Instagram, Rúzsa Magdi -
Rúzsa Magdi vita jogi út komment videoklip plágium Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life is megírta, Horányi Juli kiakadt, amikor legújabb, februárban megjelent klipjére kísértetiesen hasonlító videóval állt elő Rúzsa Magdi. A közösségi médiában megjelent vádakat a háromgyerekes énekesnő nem hagyta válasz nélkül. Ám az ügynek ezzel nem lett vége 

Az Instagramról a televízióba is becsorgott az ügy. Tegnap a Tények Pluszban mondta el a véleményét a videoklip-botrányról Juli és Magdi is.

„Nagyon tisztelem Magdit, nagyon szeretem is a munkásságát, és ezt korábbi videóimban is említettem, és azért is tartottam fontosnak, hogy kiálljak emellett az ügy mellett, mert úgy érzem, hogy az ő személye ellen is történt egy ilyen nagyon nem fair dolog, és úgy érzem, ő is egy olyan szereplője ennek a történetnek, akit megkárosítottak." - mondta el a riportban Horányi Juli.

Forrás: Horányi Juli

Magdi így reagált: „Nem szerencsés szerintem, hogy nem elgondolkodva, nem leülve, hanem hirtelen, indulatból lopással vádoljunk bárkit is a médiában, főleg úgy, hogy ennek nincsen megfelelő jogi alapja. Három darab hasonló hangulatú képkocka miatt nem lehet így nekiesni senkinek szerintem, főleg nem kollégák egymásnak." Hozzátette, az évek alatt több kollégáját megvádolhatta volna, mert olykor-olykor előfordulnak hasonló hangulatú képkockák egy-egy videóklipben.

Rúzsa Magdi Instagram, Rúzsa Magdi

„Mindezek ellenére semmi harag nincs bennem Juli iránt. Biztos vagyok benne, hogy ő is átgondolta már ezt az egészet. Biztos, hogy ő is látja, hogy – tetszik, nem tetszik – mégiscsak nekem esett" - zárta gondolatait az énekesnő.

Mint kiderült, a két klipet ugyanaz a cég készítette, Juli ezért jogi útra szeretné terelni az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.