Berki Mazsi rokona a kommentelőknek: "Azt mondja, csak irkáljatok nyugodtan, attól ő a legszebb a világon!"

özvegy vélemény influencer Berki Mazsi kommentelők rokon influenszer reklámarc Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megint beleálltak a kommentelők Berki Mazsiba. Ám most nem azért, mert szerintük nem gyászolta meg eléggé Berki Krisztiánt - bár ez a kérdés is újra és újra felmerül -, hanem, mert akármit kérdeznek tőle a reklámozott termékekkel kapcsolatban, ő nem válaszol.

Berki Mazsi, ahogy sok másik celeb is, influenszerkedéssel keresi a napi betevőt, így természetes, ha közösségi oldalán gyakoriak a reklámok. Nincs is ezzel baja senkinek, sőt, követői rendszeresen tesznek fel neki kérdéseket egy-egy termékkel kapcsolatban. Ám Mazsi soha senki kérdésére nem válaszol, és ezt viszont már nehezményezik az iránta érdeklődő emberek.

A Bors szúrta ki, hogy Facebook-oldalán rengeteg negatív kritika éri emiatt, követőinek megvan a véleménye a viselkedéséről, és ennek hangot is adnak.

Pár nappal ezelőtti posztjánál egy hölgy megkérdezte, hogy pontosan milyen színnel van festve Mazsi haja, és ezzel bizony egy negatív kommentcunamit indított el.

"Válaszolt ő már egyáltalán valakinek a pórnép közül?" - tette fel a kérdést egy nő, mire egy másik azt válaszolta: "Akkora nagyasszony, hogy már ezt sem szabad megkérdezni? Röhej..."

Megint másik hozzászóló véleménye szerint, ha nem válaszol senkinek, a sok reklám az oldalán értelmét veszti, de ő úgy látja, más oka van a celeb hallgatásának: "Zimány Linda vagy Vajna Timi is mindig kedvesen válaszol. Mazsi szerintem nem mer, mert tart a kritikáktól" - írta a poszt alá.

Ez még hosszan folytatódott, amikor megjelent egy magát Mazsi rokonaként megnevező férfi, és azt írta a kommentelőknek:

"Csóró cigány meg a temetőbe! Soha nem fog válaszolni senkinek! Előbb beszéltem vele! Rokonok vagyunk !!! Azt mondja, csak irkáljatok nyugodtan, attól ő a legszebb a világon!! Meg hogy ne mondjatok rá pl: gebe ló.."

Hogy az úriember valóban rokona-e Mazsinak, nem tudni, ahogy azt sem, miért nem kommunikál az influenszer a követőivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.