Nem felhőtlen Berki Mazsi boldogsága - párja exe próbálja tönkretenni kapcsolatát

Forrás: Berki Mazsi Instagram -
Berki Mazsi új párja párkapcsolat ex Berki Mazsi szerelem Berki Renáta Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi végre ismét boldog jómódú székesfehérvári szerelme mellett, ám az örömébe üröm is vegyül párja exe miatt, aki a közösségi médiában próbálja azt a látszatot kelteni, mintha még mindig együtt lennének Zoltánnal.

Berki Krisztián egyik ismerősébe szeretett bele a néhai celeb özvegye: Zoltán a tenyerén hordozza Berki Mazsit, ajándékokkal halmozza el, luxusutazásokra viszi. Rá is fér a boldogság az özvegyre, hiszen rengeteg fájdalmon és nehézségen ment át férje tavaly májusi halála miatt. Ám boldogsága nem lehet felhőtlen, ugyanis a közösségi médiában egy nő azt a látszatot kelti, hogy ő él szerelmi kapcsolatban a férfival.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi Instagram

Közös fotókat posztol, nemcsak Zoltánnal, hanem annak lányával is, és nevelőanyjaként hivatkozik magára. Noha 2019-es fotói alapján valóban Mazsi szerelmének párja volt egykor, de ma már nem tartozik a férfi ismerősei közé sem.

A Blikk kereste Mazsit és Zoltánt is, de egyikük sem kívánt nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.