Képregények felolvasásával szerzett több százezer követőt YouTube-on egy nagypapa

YouTube képregény TikTok követők influenszer nagypapa Instagram
A Grandpa Reads the Comics YouTube-csatornának összesen 222 feliratkozója volt, amikor az Instagramon @karvetv néven futó influenszer arra kérte követőit, hogy iratkozzanak fel a képregényeket elolvasó, életbölcsességeit közönségével megosztó nagypapa csatornájára.

Az influenszer célja, hogy olyan pozitív üzenetű oldalakat ismertessen meg saját rajongóival, amelyek csak kevés emberhez jutottak el korábban.

Az Instagram-bejegyzés több mint 581 000 lájkot és 2 600 hozzászólást kapott; hatására a nagypapa oldalára két nap alatt több mint 180 ezren iratkoztak fel, így innentől már egy 219 ezer fős közösség látja a bácsi videóit. A TikTokon is megnőtt követőinek száma, ott 54 ezren szeretnék látni, mit produkál az idős férfi - írja az Insider.

A nagypapa az alábbi videóban köszönte meg a támogatást, és megígérte, hogy a jövőben minden nap jelentkezik majd egy újabbal.

@happygrandpa_ Replying to @karvetv ♬ original sound - Grandpa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.