Doroth Helena de Sousa Alves szelfi brazil énekesnő koncert énekesnő MC Pipokinha botrány
A brazil énekesnő, MC Pipokinha, alias Doroth Helena de Sousa Alves az elmúlt évben abból élt, hogy botrányt botrányra halmozott. Többek között orális szex a színpadon, a mellbimbóját szopogató macska és a közönség egyik tagját fejbe rúgó táncosa állt a "bűnlajstromán", ami nemrég újabb rosszponttal bővült. 

Ám ezúttal rajongói rágtak be az énekesnőre, aki sokak számára vállalhatatlan feltételeket állít eléjük, amennyiben közös fotót akarnak vele készíteni.

Mc Pipokinha Forrás: Mc Pipokinha/Instagram

A brazil popsztár azt szeretné, ha minden rajongója copfos lenne, mint ő és azt követeli, hogy aki vele közös szelfit akar készíteni, fesse rózsaszínre a szemöldökét, mert csak akkor egyezik bele a fotózkodásba. És ezt bizony a férfiaktól is elvárja, olyannyira, hogy amikor egy srác futott fel a színpadra, hogy szelfizzenek, a feltételekre hivatkozva visszautasította.

A botrányhősnő saját állítása szerint teljesen normális, a fentiek kizárólag a show részét képezik - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.