Drogot csempésztek az italába, egy életre magatehetetlenné vált az Arsenal 23 éves focistája

Forrás: GoFundMe -
magatehetetlen futball drog kóma focista Daniel Cain lebénult Arsenal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg 23 éves brit Daniel Cain az Arsenal akadémiáján focizott, amikor 2020-ban egy ismeretlen drogot tett az italába, és ezzel majdnem meg is ölte a fiút, aki azóta magatehetetlenül fekszik, állandü ápolásra szorul. 

2020. június 9-én este Cain barátai észrevették, hogy fiúnak „furcsa színe" van és eszméletlen, ezért mentőt hívtak, melynek kiérkezéséig megpróbáltak újraéleszteni társukat. Az orvosok még 24 percen át dolgoztak azon, hogy visszahozzák az életbe Danielt, akinek ez idő alatt az oxigénhiány miatt súlyos károsodásokat szevedett az agya.

A sportoló újraélesztése után kómába esett, és valóságos csodaként élték meg, amikor 25 nappal később felébredt. Ám a megpróbáltatások még csak akkor kezdődtek.

A nővérek, amikor látták, hogy a szemével követi őket, tudták, hogy magánál van, de akkor ennyire volt képes a fiú, akinek amellett, hogy nyaktól lefelé lebénult, a rövidtávú memóriája is sérült.

Daniel Cain az Arsenal akadémiáján focizott Forrás: GoFundMe

Daniel állapota javulni létszik, és ha össze tudja gyűjteni a családja egy új kezelési módszerhez szükséges pénzt, talán egyszer újra lábra állhat. A kezelés havonta 1000-2000 fontba (kb. mint 400-800 ezer forintba) kerül, így családja jelenleg online adománygyűjtésben reménykedik - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.