Hatalmas partival hívja fel magára a figyelmet Meghan Markle

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle koronázási ceremónia III. Károly Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy Meghan Markle a jövő hónapban nem megy el apósa, III. Károly király koronázására, inkább Kaliforniában marad a gyermekeivel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. Most kiderült, hogy hatalmas bulit szervez szülinapos kisfiának, amelyre rengeteg hírességet fog meghívni. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Harry herceg egyedül utazik Nagy-Britanniába, aminek okaként azt jelölték meg, hogy aznap ünneplik Archie herceg negyedik születésnapját – amely ugyanarra a napra esik, mint a történelmi istentisztelet – és azt szeretnék, ha legalább az egyik szülője vele lenne aznap.

Hatalmas partival hívja fel magára a figyelmet Meghan Markle Forrás: AFP/Angela Weiss

Meghan, úgy tűnik, mindent megtesz annak érdekében, hogy hatalmas bulival ünnepelje kisfia születésnapját. A The Sun információi szerint több híresség is meghívást kapott már a születésnapra, Serena Williams, Oprah Winfrey, George Clooney és felesége Amal, Orlando Bloom és Ellen DeGeneres is rajta van a meghívottak listáján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.