Majdnem egy hétig hagyta bomlani egy idős úr testét egy luxushajós cég

Forrás: Shutterstock -
halál temetés luxushajó
Egy floridai család egymillió dolláros kártérítést követel a Celebrity Cruises luxushajós utazásszervező cégtől, mert méltánytalanul bántak elhunyt rokonukkal.

A 78 éves Robert Jones szívrohamban hunyt el a társaság Celebrity Equinox nevű hajóján 2022 nyarán. A vízi járművön rendelkezésre kellett volna állnia egy hullaháznak, ám annak berendezése éppen nem működött. Marilyn Jones-nak, az elhunyt feleségének választania kellett: felajánlották neki, hogy kiteszik a holttestet Puerto Ricóban, vagy megvárják, amíg a hajó hat nap múlva visszaér az Egyesült Államokba. A személyzet nem közölte az asszonnyal, hogy a jármű halottasháza nem működik.

Forrás: Shutterstock

A hajó visszaérkezésekor egy temetkezési vállalkozó és a Broward megyei sheriff helyettese megállapította, hogy a testet nem szakszerűen tárolták és az italhűtő hőmérséklete nem volt elegendő a bomlás lelassításához. Emiatt a család által tervezett nyitott koporsós búcsúszertartás nem valósulhatott meg – adta hírül a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.