A nagy Norbiréka biznisz rágalmazás igazság Schobert Norbert ítélet Béres Alexandra
Béres Alexandra a közösségi médiában arról posztolt, hogy jogerős ítélet született abban a rágalmazási ügyben, melyben azzal vádolták meg, hogy ő áll „A nagy Norbiréka biznisz" elnevezésű Facebook oldal mögött.

"Ma a bíróság büntetőügyben bűnösnek mondta ki K. Dávid I- vádlottat, azért, mert tavaly nyáron a sajtóban azt állította, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy a férjem és én állunk a Schobert családról rendszeresen posztoló „A nagy Norbiréka biznisz" elnevezésű Facebook oldal mögött. A bíróság az ítélet indoklásában kitért arra is, hogy a vádlott semmilyen bizonyítékot nem mutatott be, ilyet a bíróság többszöri felhívására sem csatolt. A bíróság a vádlottat három rendbeli, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében mondta ki bűnösnek, és ezért 120 óra közérdekű munkára ítélte" - írta posztjában Alexandra, hozzátéve, hogy nagyon szívesen beszél az egészségvédelemmel, mozgásfejlesztéssel kapcsolatos tartalmakról, de az ítélettel a továbbiakban "haknizni" nem akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.