Nem tudja elrejteni hatalmas melleit, ezért az emberek azzal vádolják a nőt, direkt mutogatja magát

mell magamutogatás mellméret dekoltázs Tiktok
Alex az Egyesült Államokban él, két gyermeke van. A születésük után B-ről DDD-kosaras melltartókra váltott, de nem önszántából. A mellei hatalmasra nőttek, ám ez sokaknak nem tetszik, mert azt gondolják, szándékosan pakolja ki kebleit a férfiaknak. A nő tagadja, hogy ez lenne a szándéka. 

Alex a TikTokon beszélt azokról a durva megjegyzésekről, amelyeket féltékeny idegenektől, internetes trolloktól és még barátaitól is kapott az átlagnál nagyobb mellei miatt.

Illusztráció Forrás: Shutterstock.com

Az amerikai kétgyermekes anya általában a családi élet és a szülői élet csúcspontjait és mélypontjait taglalja posztjaiban – valamint költségvetési tanácsokat és megtakarítási tippeket ad. Ezúttal azonban arról beszélt, mennyi bántást kap hatalmasra nőtt mellei miatt, és azt is elmondja, hogy gyakran épp a dús keblei miatt szenved súlyos hátfájástól.

„Nem számít, mit viselek, vagy túl nagy lesz a dekoltázsom, vagy kilógnak a melleim, mert baromi nagyok. Semmit sem tehetek, hogy ezt megakadályozzam" - árulta el Alex.

A videót a Daily Mail szúrt ki, az alatta lévő kommentekből pedig kiderül, hogy sokan együttéreznek az anyával, többen a sorstársainak mondják magukat és csak néhány nő nyilatkozik úgy, hogy inkább büszkének kell lenni, ha az embert ekkora mellekkel áldja meg a ors, nem pedig panaszkodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.