Nincs jó állapotban Dobos Attila sírja

sírhely gyász végső nyughely temető Dobos Attila
Dobos Attila ma, április 27-én ünnepelné a 82. születésnapját. Az egykori énekes tavaly január 4-én hunyt el hosszú betegség után, január 25-én a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra. 

A néhai zenész születésének évfordulóján a Bors munkatársa kilátogatott a temetőbe, de nem az a látvány fogadta, amire számított. Dobos Attila sírja középen megsüllyedt, talán be is szakadhatott az utóbbi időkre jellemző heves esőzések miatt.

Dobos Attila sírja egy év után Forrás: Bors

A lapnak egy Dobos Attilához közeli ismerős elmondta, hogy már a zenész utolsó szerelme, Erzsi sem gondozza a sírt.

"Korábban Erzsó mindig rendben tartotta a nyughelyet, de úgy hallottam, már nem fog annyi időt ráfordítani. A család meg sem köszönte neki, hogy ez idáig mindig szakított időt egykori szerelme emlékhelyének a gondozására" - árulta el az ismerős, de ennél többet ő sem tudott arról, hogy miért van ilyen rossz állapotban az elhunyt zenész végső nyughelye -írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.