10 sorral hátrébb ül majd Harry herceg a koronázáson, mint a királyi család többi tagja

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
Windsor-ház ceremónia Meghan Markle koronázás Vilmos herceg III. Károly Harry herceg
Paul Burrell egykori királyi komornyik szerint nincs esély a megbékélésre, és Harrynek talán még arra sem lesz ideje, hogy beszéljen apjával vagy testvérével a látogatása során.

Véleménye szerint a herceg, aki felesége nélkül érkezik, 10 sorral hátrébb fog ülni, mint a család többi tagja, ami azt is jelenti, hogy gyorsan távozik is majd a ceremónia végeztével.

„Azért jön, mert az apja azt akarja, hogy ott legyen, és Károly király örülni is fog, hogy mindkét fia szemtanúja lesz élete egyik legfontosabb napjának. De Harry nem marad majd a szertartás után, esélyes, hogy még aznap visszautazik az Egyesült Államokba" - mondta el a királyi szakértő.

Harry herceg Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool

Dan Wooton, a néhai Diana hercegnő egykori komornyikja pedig úgy látja, Harry nem akar sok időt tölteni a családjával.

"Attól tartok, nincs esély a kibékülésre a közeljövőben - azt hiszem, a hercegnek nagyon fagyos fogadtatásban lesz része a Windsoroktól" - mondta el a véleményét.

Egy másik forrás szerint Harry herceg többször is megpróbálta felvenni a kapcsolatot Károllyal,de apja annyira elfoglalt volt, hogy egyetlen beszélgetésre volt ideje.

A források szerint „mindkét oldalon van jóvátételi hajlandóság és akarat", de nem a koronázási ünnepség lesz az, ahol a békülés megtörténik - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.