Napi horoszkóp 2023. május 2.: az Ikrek boldog, a Vízöntő szerelemre talál

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Kedden vidám napra számíthatunk, igazán kedvezően hatnak a bolygók az energiaszintünkre. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Akármilyenek is a szomszédaid, nem tarthatsz velük örökösen haragot. A keddi nap jó lehetőséget kínál a békülésre. A szép május, a tavasz hangjai, virágai és illatai jó környezetet teremtenek ehhez. Te is jobban jársz így.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Pénzügyekben akkor mondhatod magad szerencsésnek, ha képes vagy a lemondásra is, és ezáltal meg tudod akadályozni azt, hogy nagyobb veszteségeid legyenek. Adakozz mondjuk az állatvédőknek, ezzel elébe mehetsz a bajnak.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Az ég végre tiszta és kék, sehol egy felleg, ami zavarna a tökéletes boldogságban! Ez átvitt értelemben is igaz: a lelked most fényes és tiszta, nem tudja megzavarni a világ tökéletlensége. Annál kevésbé, mert most látod a lényeget.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Ne kombinálj, felejtsd el negatív gondolatfuttatásaidat. Az meg sem fordult a fejedben, hogy ezek nem leszűrt tapasztalatok, hanem éppen fordítva: miattuk kell megtapasztalnod annyi negatívumot. Ez a május most mindent megfordíthat.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


A munkahelyeden számos kihívás vár rád; ahogy az már lenni szokott. Semmi nem maradhat a régiben, a változás most már a mindennapjaid része. Te megint nagyon gyors tudsz lenni az alkalmazkodásban. Vedd kézbe az irányítást!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Kedden jót teszel azzal, ha beleavatkozol mások sorsába. Fényt deríthetsz olyan dolgokra, melyek eddig rejtve maradtak. Így segítheted bizonyos emberek egymásra találását. A feltételezés így valóra válhat, méghozzá jó értelemben. Legyél hát szókimondó!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)


Ne akarj senkit meggyőzni a magad igazáról, kedden még nem fog menni. Persze azért tájékozódási pontokat adhatsz, és ki is fejtheted a véleményedet. Idővel talán hatással leszel a párodra is. De ma még ne várj egyértelmű beleegyezést tőle.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)


Jól teszed, ha nem rejted el a gondolataidat. Azonban azt is, ha ügyelsz a módra és a stílusra, ahogyan előadod azt. Ugyanaz a tartalom más formában egészen mást jelenthet. Válogasd meg hát a szavaidat jobban!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)


Igen kemény megfogalmazásokat engedsz meg magadnak, és ezt nem biztos, hogy a mai napon elfogadják tőled. Gondold meg, kinek mit is mondasz. Nehogy megbánts egy olyasvalakit, aki amúgy inkább segítségedre volna.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)


Jobb lenne, ha valamilyen kompromisszumos megoldásra törekednél a munkahelyeden. Nem tudsz örökké te maradni a győztes a mindennapos megmérettetésekben. És azt se feledd el, hogy neked is szükséged lehet szövetségesekre.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)


Te nem tartozol az elveit könnyen feladó emberek közé. Sőt. Éppen a függetlenségvágyad, önállóságod az, ami nehézzé teszi számodra a párkapcsolat megélését. Ám, ha végre olyan társat találsz, akinek ez szintén fontos, akkor teljes a boldogságod. Ma meglelheted őt.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)


Kitartó munkával ma végre célt érhetsz: olyasmiben kerülhetsz végre nyerő pozícióba, amiben mindeddig vesztesnek érezhetted magad. Remélhetőleg ettől végre az önbizalmad is megizmosodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.