Ennyit keresett Azahriah telt házas Aréna-beli koncertjével

azahriah
Forrás: VOLT Fesztivál -
Azahriah Baukó Attila milliós bevétel koncert Papp László Budapest Sportaréna teltház
Jelenleg ő a legfiatalabb előadó, aki képes volt egy koncert során megtölteni a Papp László Budapest Spotarénát. A 21 éves énekes, Azahriah alias Baukó Attila jól keresett a koncerttel. 

Ezzel az egy koncerttel 100 millió forintos bevételre tett szert a fiatal énekes, aki azt mondja, csak utólag, a koncertfelvételeket visszanézve látta, hogy mennyire jó volt a hangulat az arénában.

"Napszemüvegben voltam, az első három–négy sorig láttam. Egyszer csak feltűnt, hogy mintha nem élnék a bulit. Alig hallok valamit, néha volt taps a dalok végén, de ennyi. Ekkor fogtam fel, hogy valójában csak nem adták be a közönséghangot a fülembe. Amikor visszanéztem a videót, én is meglepődtem, milyen hangulat volt a koncerten" - mesélte a 21 éves előadő, akinek a dalai népszerűségénél is többet jelent a fellépéseken összegyűlő tömeg.

Azahriah Forrás: VOLT Fesztivál

Azahriah dalain érződik, hogy gyakran hallgat népzenét és arab beütésű világzenét - ez utóbbi a gyermekkorára vezethető vissza.

„Az első telefonomat apámtól kaptam. Az újpalotai panel alatt jóba volt egy boltossal. Arab csávó volt, Alinak hívták, az ő telóját kaptam meg. Tele volt 15 másodperces arab zenékkel, ez az első olyan élményem, amikor egy zene megtetszett. Most ehhez a stílushoz találtam vissza, nagyon élem" - mondta el a Forbesnak, ahogy azt is, hogy szerinte az Azahriah-projektben legfeljebb még öt év van.

A 21 éves sztár abban bízik, hogy addigra olyan szintű szabadságot teremt magának, hogy új zenei alteregóval jelentkezhet, vagy akár más művészeti ágban vagy szakmában találja meg önmagát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.