Havi másfél millió forintot keres a kukabúvár nő, aki Vuitton táskát is talált már a kidobott holmik között

Forrás: Bilderberg/Ellerbrock, Hans-Joachim/Bilderberg/La Phototheque/Avenue Images/Hans-Joachim Ellerbrock -
lomizás Kukabúvár Michael Kors szemét dizájnertermék lomtalanítás Louis Vuitton
Lomizásból él egy nő és a legjobb barátnője, amióta rájött, hogy akár több mint havi másfél millió forintnak megfelelő dollár is ütheti a markát a kukabúvárkodásból. Fejenként keresnek ennyit. 

A 32 éves Veronica Taylor olyan dizájnermárkák termékeit mentett már meg, mint a Louis Vuitton és a Michael Kors. Azt mondja, a használtruha-kereskedők nem is tudják, mennyi drága, márkás holmit dobnak ki az emberek.

Illusztráció Forrás: Bilderberg/Ellerbrock, Hans-Joachim/Bilderberg/La Phototheque/Avenue Images/Hans-Joachim Ellerbrock

A megtalált élelmiszerek és higiéniai termékek nagy részét jótékonysági szervezeteknek és hajléktalanoknak adományozzák, de a csúcskategóriás cikkeket eladják barátnőjével, a 38 éves Liz Wilsonnal, akivel a hobbijukat változtatták üzletté.

"Fantasztikus. Tényleg olyan, mint egy igazi kincsvadászat. Fogalmad sincs, mit fogsz találni. Én pedig egész nap lóghatok a legjobb barátommal, és még meg is élek belőle" - lelkendezett Veronica a Mirrornak, hozzátéve, hogy ilyen körülmények között nincs értelme rendes munkát végezni.

"Nincsenek rá szavak, hogy ez mennyi szabadságot ad" - mondta el.

Veronica 2022 júniusában kóstolta bele először a kukabúvárkodásba, és azóta sem hagyta. A talált tárgyakra a vevők licitálhatnak, s mivel nekik semmibe nem került, számukra az is mindegy, mennyiért kel el egy-egy dizájnerdarab.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.