Vidékre költözik Curtis: "Vettünk egy házat"

Frizbi TV -
rapper Curtis költözés családi ház
Curtis életében hamarosan új szakasz kezdődik: kedvesével, Barnai Judit ugyanis elköltöznek Budapestről, Maglódon vásároltak családi házat. 

Az újpesti rapper úgy érzi, hogy már nem vágyik akkora pörgésre, bulizásra a mindennapokban, nyugodt, pihentető környezetben szeretne élni. Kedvesével, Barnai Judittal úgy döntöttek, hogy elhagyják a fővárost és Budapest vonzáskörzetének egyik népszerű településén, Maglódon vásároltak családi házat.

Vidékre költözik Curtis: "Vettünk egy házat" Frizbi TV

"Igaz a hír, valóban vettünk egy házat. Nagyjából egy hónap múlva már be is költözhetünk, amit nagyon várok. A kisfiam, Doncsi is izgatott, együtt alakítjuk ki a szobáját, ami az ő birodalma lesz, de a legjobban azt várja, hogy a kertben lévő medencében játszhassunk"

– mondta el a Blikknek Széki Attila, aki hozzátette, már nem vonzzák az őrületes partik.

"Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki. Még sosem volt kertem, biztos fogunk sütögetni, de a szomszédságnak nem kell amiatt aggódnia, hogy hangos bulik zavarnák fel a környék nyugalmát, mert ilyesmi nálunk nem lesz" - magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.