Közel egy évig titkolta 42 milliós nyereményét családja elől egy férfi

fődíj nyeremény vetélkedő titok ITV kvíz
Daniel O'Halloran az ITV csatorna The 1% Club című műsorában nyerte meg a fődíjat, amit előtte még senkinek nem sikerült elvinnie. Nyereményét nagymamáján kívül mindenki előtt titokban tartotta addig, míg a kvízműsor adásba nem került. 

Nem mintha nem örült volna a győzelemnek és a pénznek, de azt szerette volna, ha erről a családja is csak a tévéből szerez tudomást. Mivel a felvétel 2022 júniusban volt, viszont adásba csak április 29-én került, egész hosszan kellett itkolóznia a 24 éves fiúnak, aki csak a nagymamájának mesélte el a szerencséjét, aki a közel egy év alatt egyszer sem szólta el magát, ami még Danielnek is sokszor nehézséget okozott.

A Daily Mailnek a fiatal férfi elmesélte, hogy amikor megtudta a családja, milyen szerencse érte őt nagyon boldogok voltak.

"Nem hitték el, hogy sikerült eddig titkolnom. Mondtak néhány nyomdafestéket nem tűrő dolgot is, de nagyon büszkék voltak rám" - mesélte Daniel, akiről néhány cikkben azt feltételezték, hogy a személyes haszonszerzés miatt nem akarta elmondani senkinek a győzelmét, ám a fiú ezt cáfolja:

"Még most sincs pénzem, mert az csak 30 nappal a műsor megjelenése után érkezik meg" - mondta el.

A fiú május végefelé kapja meg jutalmát, amiből tervei szerint kifizeti szülei jelzáloghitelét, felújítja a házat és elmegy világot látni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.