plasztikai műtét fotó Szex és New York Kim Cattrall arcplasztika
Ürömapám - ez a magyar címe annak a mozifilmnek, melynek főszereplői között Robert DeNiro mellett a Szex és New York bevállalós Samantháját alakító Kim Cattrall is ott van. A sikergyanús film premierje az USA-ban május 10-én volt, ahol a színésznő nem kis meglepetést okozott a megjelenésével.

Noha az 1998-tól egészen 2004-ig töretlen sikerrel futott Szex és New York című sorozat vonzó, szexéhes és kissé gátlástalan Samanthája méltán népszerű karaktere volt a szériának, Kim Cattrall a 2021-ben bemutatott. A sorozat És egyszer csak... című folytatásában saját döntésből nem szerepelt. A kultikus sorozattal kapcsolatban semmilyen megjelenést nem vállal, sőt, a főszereplő Sarah Jessica Parkerrel sem tartja a kapcsolatot.

Salvo Maniscalco, Robert De Niro és Kim Cattrall az Ürömapám New York-i premierjén, 2023. 05.09-én Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Dia Dipasupil

Ám ez nem jelenti azt, hogy ha nem is gyakran, de máshol ne vállalna szerepet. Legutóbb az eredetileg About my father című, magyarul Ürömapámként, hazánkban várhatóan május 25-én bemutatásra kerülő új Robert De Niro-filmben kapott szerepet, melynek New York-i premierjén meg is jelent.

Kim Cattrall az Ürömapám New York-i premierjén, 2023. 05.09-én Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Dia Dipasupil

A még mindig szexi színésznő remekül néz ki, bár arca sokakat meglepett, egyesek szerint a plasztikai műtétektől felismerhetetlen. Hogy ez valóban így van-e, azt ki-ki maga döntse el a bemutatón készült fotók és a film előzetese alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.