Kiderült, meddig uralkodik III. Károly

Forrás: MTI/AP/Királyi udvar/Hugo Burnand/Hugo Burnand -
tarot kártya III. Károly jóslat uralkodás
Május 6-án koronázták meg III. Károlyt, II. Erzsébet királynő fiát. Különböző jóslatok szerint azonban Károly uralkodása nem fog sokáig tartani, ezt jövendölte többek között Nostradamus is.

A Borsonline utánajárt, mit szól ehhez egy magyar parapszichológus, meg tudja-e erősíteni a korábbi jövendöléseket. Lénárt Évi a tartot-kártyát hívta segítségül a jövendöléshez.

"Károly nem olyan rossz ember, mint ahogy azt a népe egy része gondolja. Nyilván, ami a múltban történt Dianával és Kamillával nem tette őt szimpatikussá, illetve a közlésmódja sem olyan közvetlen, mint amilyen az édesanyjáé volt. Ennek ellenére ő egy jó ember, nincs ártó szándéka. Hosszú életű lesz ő is, mint az édesanyja. A 90-et nem valószínű, hogy megéli, de szerintem 85-88 éves koráig uralkodik majd. Ezt követően pedig Vilmos kerül a trónra, ahogy az öröklési rendben is meg van írva. Viszont fontos megjegyeznem, hogy Diana Harryt szerette volna trónörökösnek. Erre viszont nem sok esélyt látok, hiszen ő jelenleg csak az ötödik a sorban..." - mondta Lénárt Évi, aki azt is elmondta, hogy Diana szelleme visszajár a túlvilágról, ott volt a koronázási ceremónián is.

III. Károly király nem olyan rossz ember, ahogy a nép egy része gondolja Forrás: MTI/AP/Királyi udvar/Hugo Burnand/Hugo Burnand


"Diana szelleme sokszor kóborol a palotában és a királyi család közelében. Szerintem a ceremónián is ő jelent meg, megmutatta magát a világnak és persze nyomatékosította azt is, hogy nem tetszik neki, ami történik. Egyértelműen vannak benne tüskék Károly irányába, s most, hogy korona is került a fejére, eljött a pillanat, hogy felfedje magát. Azt is látom, hogy az újdonsült királyné is a haragosa, felé talán sokkal több negatív érzelme van, mint volt férje irányába. Feltehetően ezt tudatta is Kamillával, nem kizárt, hogy megjelent előtte már többször. Mondjuk a tükörben, álmában vagy fénylényként a palotában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.